Overzicht Themapakketten

€50
10x meditatie

10x Meditatie

Tijd nemen voor jezelf. Aandacht en stilte vinden in drukke tijden.

€50
10x yogales

10x Yogales 30 minuten

Tijd nemen voor jezelf. Aandacht en stilte vinden in drukke tijden.

Gratis
Diwali Days

Diwali Days

Start je dag met positieve energie​

Ervaringen van mensen die mij al online hebben ontmoet

Anne kende ik al van de "gewone" yogalessen waarbij iedereen aanwezig was. Daarna bood Anne online lessen aan via Facebook. Ik heb hier zo van genoten! Alsof ze gewoon bij mij aanwezig was. Zoals alle lessen van Anne worden deze gegeven vanuit haar hart, en dat voel je. Ze neemt je mee door de houdingen en laat je ervaren en voelen en ze laat je daar ook de tijd voor nemen. De lessen worden fijn opgebouwd en nodigen je uit om steeds verder op zoek te gaan in en naar jezelf! Heerlijke lessen om thuis te komen bij jezelf!
Bianca
Schinveld (Limburg)
Door Anne ben ik jaren geleden op tijdens een Yoga reis naar Marokko voor het eerst echt in aanraking gekomen met yoga en ik kan niet anders zeggen dat dat een fijne ervaring was. Sindsdien is yoga bij mij in een ander, zeer positief daglicht komen te staan. In de loop der jaren ben ik vaker met haar op pad geweest en volg ik trouw de lessen die er gegeven worden. Jammer dat Anne ‘zo ver weg’ woont waardoor ik geen wekelijkse lessen bij haar kan volgen. Ik was dan ook erg blij toen het bericht kwam dat Anne online les ging geven. Regelmatig log ik in om een lesje mee te pikken. Mooie sfeer, rust… fijne meid die Anne.
Diana
Heeswijk-Dinther (N-Br)
Wat heb ik genoten van jouw online yogalessen, zowel live als via Vimeo. Het was een geschenk voor mij tijdens de corona tijd. Maar nu volg ik nog steeds iedere week een yogales via Vimeo. Het geeft mij rust, energie en zo werk ik toch nog wat aan mijn mobiliteit. Heel veel dank en hoop nog lang hiervan te mogen/kunnen genieten🙏
Rieky
Middelbeers (N-Br)
Oh wat was ik blij toen ik, woonachtig in Spanje, tijdens onze lockdown hier mee kon doen aan yoga online, met de leukste yoga-juf Anne. Gelukkig is de lockdown voorbij, maar Anne gaat door én ik met haar. Lieve groet en tot snel weer achter de computer en ik op de Spaanse mat. En oh ja, jaarlijks geeft Anne een heerlijke yoga-ontspan-week hier bij ons in Spanje in mijn B&B 123ole.
Debbie
Spanje
Anne leren kennen tijdens mijn 3-jarige opleiding bij Yoga Opleidingen Limburg. ‘Mijn juf die alles kan en veel weet!’ ☺️ Haar kennis, wijsheid, betrokkenheid, gezelligheid, humor, aandacht en passie geeft mij vertrouwen. Vooral vertrouwen in mezelf. Hoe ingewikkeld of lastig of niet fijn ervaringen kunnen zijn Anne maakt dit alles lichter. Door hoe ze is in haar hele Zijn. De onlinelessen via Instagram en Vimeo voelden altijd samen. Afstand en toch dichtbij zelf zo dichtbij dat als zij een vraag stelde: hoe gaat t? Hoe was je dag? ... ik hierop antwoorde en Anne bleef gewoon in de camera kijken terwijl ik mijn verhaal deed. Hoe dichtbij is dit ?! :))
A: aandacht
N: nieuwsgierig
N: neutraal
E: eenvoud
En ... Luisteren naar haar podcasts is altijd fijn en vaak herkenbaar.
Wilma
Meerssen (Limburg)