Over Anne

Anne Kanters - Yoga Teacher

Mijn verhaal

Bij ‘Ik ben Anne’ heb je al iets kunnen lezen over wie ik ben. Yoga hoort bij mijn leven zoals eten, drinken en slapen. Yoga is niet iets wat ik doe. Het zit in mijn lichaam, hoofd en hart. Daarom ga ik elke dag om 6 uur in de ochtend op mijn mat, de dag beginnen met yoga en meditatie. Ik doe ook nog steeds mijn eigen Diwali Days. En ik ben benieuwd hoe het jou bevalt.

Waar ik al 20 jaar blij van wordt, naast mijn eigen yoga practise, is lesgeven. Nog langer dan dat is het geleden dat ik voor mezelf met yoga begon. Yoga heb ik echt leren ervaren vanuit mijn liefde voor de dans. Mijn eerste yoga-opleiding was een combinatie met dans. En yoga stal mijn hart omdat het voor dat moment alles samenbracht. De liefde voor yoga is nog steeds springlevend. Daarna heb ik nog verschillende opleidingen, bijscholingen en studies op het gebied van yoga, meditatie en Boeddhisme gedaan. (Kijk maar eens op Diwali Yoga

Mijn Yoga Online Yoga Academie is ontstaan uit het idee dat ik graag in contact ben, verbinding zoek en echt ga voor degene die ik voor me heb. Met hart en ziel. 

Sinds 2003 heb ik mijn eigen Yoga ‘Business’ Diwali Yoga. Er zijn wekelijkse lessen, ik organiseer workshops, geef soms les op scholen, ontwikkel en geef verdiepingsdagen en bijscholingen, begeleid yogavakanties in binnen- en buitenland, geef 1 op 1 Yoga coaching. Dat is al een heel mooi aanbod. 

Maar ik wilde meer. Mijn jarenlange ervaring wil ik graag met nog meer mensen delen. Daarom deze Online Yoga Academie. Zo kan jij thuis yoga beoefenen zodat je yoga kan ervaren op jouw eigen moment en op jouw eigen manier maar nog steeds vanuit verbinding met mij. Je mag je vragen stellen, advies vragen en meer. Ook een coach-call, (tegen betaling) d.m.v. een directe verbinding, bijvoorbeeld via Zoom of een ander medium met of zonder beeld behoort tot de mogelijkheden. Ook kan je in de Diwali Yoga Online Shala gelijkgestemden ontmoeten in de besloten facebookgroep. 

Ik ben er voor je.

Anne Kanters

Je hebt kunnen lezen over mij. 

Laat jij me weten wie jij bent en wat je nodig hebt?