10x yogales
Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
€50,-
Ga van start

Yoga voor jou. Een moment voor jezelf zodat lichaam en geest weer in balans komen.

Soms past een yogales van een uur niet in je dagelijkse bezigheden. Niet dat je niet wilt maar er is al zoveel. Kinderen, werk, relatie, misschien mantelzorg en zo meer. 

Dan is een korte yogales heerlijk om te doen.

10 kortere yogalessen, elk met een eigen thema. 

Al jaren geef ik yogales, verzorg workshops en yogavakanties. Iedereen geniet daar super van. 

Het is relaxed en heerlijk om te ervaren. En hoor steeds dat men zo graag wil maar niet toe komt aan een zogenaamde hele yogales thuis voor zichzelf te doen. “Ik heb daar geen tijd voor” en “Ik weet niet wat en hoe ik dat moet doen”. 

Gelukkig heb jij nu de juiste hulp gevonden. Laagdrempelig, want je doet met mij mee, we doen het samen. 30 minuten is niet te lang, maar wel lang genoeg om echt yoga te doen en te ervaren. Daardoor lukt het je vanaf nu wel. Ik gun je van harte dat deze yogalessen je de inspanning en ontspanning geven waar jij naar op bent.

Deel je je ervaringen met me? Heb je vragen? Stel ze gerust.

Deze yogalessen van steeds 30 minuten kun je steeds weer opnieuw ervaren. Want elk moment is weer nieuw zoals elke dag weer nieuwe uitdagingen op je pad brengt.

De yogalessen zou je goed kunnen combineren met de andere yogapakketten met een speciaal thema en juist ook met het pakket van 10x meditaties van 30 minuten.

Laad jezelf weer op met yoga!

Een als je jezelf echt helemaal eens wilt verwennen en voor nog meer me-time kiest… ga dan mee op een van de onvergetelijke yogaweekenden en vakanties naar prachtige locaties. 

Kijk maar eens op www.diwaliyoga.nl 

Dit pakket bestaat uit een video met uitleg en 10 yogalessen van elk 30 minuten.