Contact
Heb je vragen over de trainingen? Stel ze gerust!

Bellen

06 - 55 91 67 85

Mailen

annekanters@diwaliyoga.nl

Stuur een bericht

Contactformulier

Veel gestelde vragen

In feite alleen jezelf en verder niets. Het belangrijkste is tijd, aandacht en je positieve motivatie. En natuurlijk een apparaat waarop je de online lessen kan volgen.

Een yogamat is zeker aan te raden en handig. Verder kan een deken, (meditatie)kussen, bolster en oogkussen fijn zijn, maar niet noodzakelijk. Ik raad je aan om een notitieboekje te gebruiken. Het is behulpzaam je ervaringen op te schrijven, terug te lezen en daarbij ook leuk en ondersteunend. 

Ik adviseer je graag over de eventuele aanschaf van materiaal.

 

Als je een pakket hebt gekocht, geeft je dat onbeperkt toegang. Het pakket is alleen voor jou bedoeld. Zie de algemene voorwaarden.

 

Ja dat kan! Diwali Days en de Visualisatie heb ik gemaakt voor jou. Gratis, gewoon omdat ik dat een fijne en waardevolle ervaring vind die ik graag met je wil delen. Geniet ervan.

 

Dat kan. Yoga hoef je niet te kunnen, yoga mag je doen, ervaren. Bij specifieke klachten, vragen en medicijngebruik geef ik je graag advies. Het kan namelijk zijn dat het beter is eerst contact op te nemen met je huisarts en of behandelend arts/therapeut. Zie de algemene voorwaarden.

 

Je bent van harte welkom. Mail naar annekanters@diwaliyoga.nl en sluit je aan bij de besloten facebook groep Diwali Yoga Online Community

 

Als je begint met een pakket zou ik het de eerste keer in de volgorde doen zoals je dit ziet in je account. Dan krijg je alle uitleg duidelijk in elke les in een volgorde die aanvullend is op wat je al deed. Het is zeker mogelijk om alle lessen en pakketten met elkaar te combineren en de lessen zijn ook in elke volgorde te doen. Ook de meditaties en yoga nidra’s zijn af te wisselen en weer te combineren.

 

Jazeker kan dat, zie de vorige vraag.

 

Je bent van harte welkom om een mail te sturen naar annekanters@diwaliyoga.nl