1
MAIN HEADING
Subheading
1
Online Yoga Maandabonnement
Online Yoga Maandabonnement × 1
25,00 / maand
25,00
Subtotaal 25,00
Totaal 25,00 (inclusief 4,34 btw)

Factuurgegevens

Kies je betaalmethode

  • Selecteer je bank

Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je bestelling te verwerken, om je beleving op deze website te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven in onze privacybeleid.

* Alle transacties zijn veilig en versleuteld via SSL *
Diwali Yoga voor thuis - Online Yoga Maandabonnement
Jouw bestelling
1
Online Yoga Maandabonnement
Online Yoga Maandabonnement× 1
25,00 / maand
25,00
Subtotaal 25,00
Totaal 25,00 (inclusief 4,34 btw)

Diwali Yoga voor thuis

Online Yoga Maandabonnement

€25,- per maand*

*Je betaalt nu voor de 1e maand vooraf en daarmee geef je een machtiging af voor automatische, maandelijkse afschrijving.

5/5
Oh wat was ik blij toen ik, woonachtig in Spanje, tijdens onze lockdown hier mee kon doen aan yoga online, met de leukste yoga-juf Anne. Gelukkig is de lockdown voorbij, maar Anne gaat door én ik met haar. Lieve groet en tot snel weer achter de computer en ik op de Spaanse mat. En oh ja, jaarlijks geeft Anne een heerlijke yoga-ontspan-week hier bij ons in Spanje in mijn B&B 123ole.
Debbie
Spanje
5/5
Wat heb ik genoten van jouw online yogalessen, zowel live als via Vimeo. Het was een geschenk voor mij tijdens de corona tijd. Maar nu volg ik nog steeds iedere week een yogales via Vimeo. Het geeft mij rust, energie en zo werk ik toch nog wat aan mijn mobiliteit. Heel veel dank en hoop nog lang hiervan te mogen/kunnen genieten🙏
Rieky
Middelbeers (N-Br)